Бренд Honda презентував новий позашляховик з витратою 4,2 л на 100 км

Підпишись на нас:

Компанія Honda презентувала новинку. Бренд оновив популярний кросовер Honda HR-V та показав його шанувальникам в Японії.

Бренд Honda презентував новий позашляховик з витратою 4,2 л на 100 кмНайвагомішою відмінністю Honda HR-V 2024 стала безрамкова решітка радіатора. Також незначні зміни отримали бампери і ліхтарі кросовера.

Бренд Honda презентував новий позашляховик з витратою 4,2 л на 100 кмТакож для шанувальників вперше було запропоновано позашляховий пакет Hunt Package. В цей пакет увійшли решітка радіатора, захисний пластиковий обвіс та високо профільні шини на 16-дюймових дисках.

Бренд Honda презентував новий позашляховик з витратою 4,2 л на 100 кмСалон кросовера в модифікації Hunt Package отримав ультранове оздоблення. Функціонал розбавився адаптивним круїз-контролем із режимом для заторів.

Бренд Honda презентував новий позашляховик з витратою 4,2 л на 100 кмПід капотом кросовера Honda HR-V знаходиться гібридна установка e:HEV зі 131-сильним електромотором і 1,5-літровим бензиновим генератором на 106 к. с. Розхід палива становить 4,2 л на 100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: