З’явилися перші фото нового Duster у версії «для бідних»

Підпишись на нас:

Залежність водіїв і пасажирів від сенсорних екранів мультимедійних систем призвела до того, що автівки почали набувати в комфорті, але втрачати в безпеці. Ця проблема виявилася настільки серйозною, що з 2026 року Euro NCAP позбавлятиме автомобілі балів, якщо в них немає фізичних кнопок.

Подробці

Але в Dacia, схоже, вирішили це питання кардинальним чином, у базовій версії нового покоління кросовера Duster повністю позбувшись тачскріна.

У Мережу виклали перші зображення найдешевшої комплектації Duster третього покоління. Незважаючи на те, що продажі машини, представленої торік, почнуться тільки цього літа, про неї відомо практично все, зокрема список виконань.

Найбюджетніша модифікація Duster отримає назву Essential і коштуватиме 18 950 євро.

З'явилися перші фото нового Duster у версії для бідних

Машині дістанеться білий колір кузова, але всі декоративні зовнішні елементи в ній, включно з дверними ручками, будуть позбавлені фарби і виявляться чорними.

Легкосплавних коліс у базовому “Дастер” можна не чекати. Замість них задіють 16-дюймові “штампи”.

В інтер’єрі центральне місце займуть традиційні аналогові прилади в супроводі скромного монохромного 3,5-дюймового дисплея.

Утім, цікаво навіть не це і навіть не те, що електросклопідіймачі в машині майже за 20 тисяч євро присутні виключно спереду, а те, що на центральній консолі машини немає не тільки дисплея мультимедійної системи, а й навіть радіо.

З'явилися перші фото нового Duster у версії для бідних

Замість цього в Dacia передбачили для найекономніших покупців Duster спеціальну нішу, що відкривається, в якій по горизонталі можна розмістити свій смартфон. Раніше таке рішення дебютувало в новому Sandero.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: