Toyota має намір випустити новий незвичайний кросовер, який схожий на мінівен

Підпишись на нас:

Коли справа доходить до перевезення сім’ї, важко знайти щось краще, ніж мінівен. Головною перевагою такого кузова є його практичність, яка багато в чому перевершує навіть кросовери, що стали різко популярними.

Подробиці

Втім, як відомо, мінівени рідко можуть похвалитися високим дорожнім просвітом. Прекрасно розуміючи це найбільший автовиробник з Японії – концерн Toyota – готується представити і вивести на ринок свій мінівен, який буде здатний здивувати як місткістю, так і високим кліренсом.

Вперше таку машину показали у вигляді концепту на минулорічній виставці Japan Mobility Show (зображення вище). Тоді здавалося, що це чистої води шоу-кар і він не піде у виробництво, але всі хто так думав, не вгадали.

Toyota має намір побудувати новий незвичайний крос-мінівен

Напередодні “Тойота” запатентувала дизайн серійної версії цієї моделі і, схоже, готова до того, щоб почати її масовий продаж у найближчі роки.

Правовласником зображень заявлена компанія Toyota Auto Body (підрозділ, що збирає такі моделі як Land Cruiser, Alphard, а також мінівени Noah, Voxy і Hiace).

У крос-мінівена поки що немає назви, але, судячи з патентних картинок, машина не сильно відрізнятиметься від концепту, що носив назву X-Van Gear.

Toyota має намір побудувати новий незвичайний крос-мінівен

Автомобіль збереже облицювання кузова, отримає такий самий дорожній просвіт і квадратний екстер’єр, чимось нагадуючи за форматом Honda Element, який випускали в період з 2003 по 2011 роки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: