Дилерам не вдається розпродати кросовери Nissan: на складах зібралися десятки тисяч машин

Підпишись на нас:

Компанія Nissan представила нове покоління кросовера Rogue (він же X-Trail) у 2020 році. У 2023-му машина пережила невеликий рестайлінг і мала непоганий попит. Але, схоже, з планами продажів машин 2023 року випуску японці, м’яко кажучи, переборщили, що призвело до завислих на складах десятків тисяч автомобілів.

Подробиці

За інформацією журналу “CarsCoops”, на сьогодні тільки в США автосалони Nissan тримають на своїх стоянках близько 24 тисяч Nissan Rogue 2023 року випуску. І не схоже, що машини вдасться розпродати найближчим часом.

Дилери повідомили про цю проблему автовиробникові і вже отримали щонайменше одне її рішення. Nissan пропонує їм заохочення в розмірі 1 тисячі доларів за кожен із проданих кросоверів Rogue 2023 виробничого року.

Дилерам не удается распродать кроссоверы Nissan X-Trail: на складах скопились десятки тысяч машин

Втім, заробити на цьому автосалони точно не зможуть. Щоб розпродати автомобілі минулого року випуску, які засмічують їхні майданчики і не дають змоги завозити нові партії свіжих машин, дилерам доведеться пропонувати власні знижки на “старі” кросовери і включати в них суму заохочення від Nissan.

Дилерам не удается распродать кроссоверы Nissan X-Trail: на складах скопились десятки тысяч машин

У головному офісі компанії вже підтвердили, що були надто оптимістичні щодо продажів нового Nissan Rogue, для якого доступна тільки класична версія з ДВЗ, випустивши пресреліз із такими словами:

“Ми, ймовірно, були занадто агресивні в тому, щоб планувати настільки високі продажі Rogue. Ринок змінився і попит на гібридні автомобілі виявився вищим, ніж ми думали”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: