Найбюджетніший кросовер Toyota представлять менше, ніж за місяць

Підпишись на нас:

Минулого року компанія Suzuki представила свій новий купеподібний кросовер Fronx, який виявився найдоступнішим автомобілем у своєму сегменті з ціною в перерахунку на грн близько 240 000 грн.

Подробиці

У рамках партнерства незабаром у цієї моделі з’явиться родич від Toyota, який назвуть Taisor і, ймовірно, оцінять приблизно в ті самі гроші. Напередодні з’ясувалося, коли відбудеться прем’єра такого автомобіля.

За інформацією журналу “AutoCar”, офіційний дебют нового ультрабюджетного крос-купе “Тойоти” відбудеться вже менше, ніж через місяць – 3 квітня.

Машина отримає схожий дизайн з оригінальним Suzuki Fronx, але матиме власний бампер зі зміненими блоками фар, інші світлодіодні денні ходові вогні, нові легкосплавні колісні диски, перелицьовані задні ліхтарі та шильдики Toyota замість Suzuki.

Купе-кросовер Toyota Taisor за 240 000 грн представлять уже менше, ніж за місяць

Салон автомобіля, найімовірніше, виявиться ідентичним моделі Suzuki, але сидіння Taisor можуть отримати нову оббивку.

Пропонувати найдешевший купеподібний кросовер у своїй лінійці “Тойота” буде з літровим мотором BoosterJet потужністю 100 кінських сил і 147 Нм крутного моменту, а також з 1,2-літровим бензиновим атмосферником на 90 “сил” і 113 Нм. В якості трансмісії задіють 5-швидкісну МКПП, “автомат” або “робот” з двома зчепленнями.

Скільки коштуватиме машина поки що невідомо, але, цілком ймовірно, їй дістанеться ціна, близька до Suzuki Fronx.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: