Назавані автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Підпишись на нас:

Двигун вважається серцем автомобіля і однією з найдорожчих деталей в його конструкції. Значною мірою від нього залежить як продуктивність машини, так і її економічність та надійність, що безпосередньо відбивається на довгостроковій вартості володіння.

Експерти порталу “Finance.Yahoo” опублікували результати дослідження журналу “GoBankingRates”, в якому експерти назвали автомобільні бренди з найвитривалішими двигунами.

5 місце – Ford

Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Компанія, що володіє великою історією з точки зору моторної інженерії. Першим винаходом Генрі Форда був якраз двигун, який в кінцевому рахунку дістався його автомобілю.

Протягом всієї історії мотори Ford стали синонімом надійності та довговічності, а силові агрегати Ford 5.0 Coyote V8 і 3.5 V6 EcoBoost зарекомендували себе як то, що майже неможливо «вбити».

Chevrolet

Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

За десятиліття володіння безліччю марок General Motors побудував незліченну кількість двигунів, але найміцнішими серед них вважаються мотори Chevrolet.

Дизельні мотори цього бренду важко перевершити з точки зору надійності, а двигуни V8 і зовсім є культовими. З 1997 року мотор LS змінив три покоління і довів свою простоту в обслуговуванні і безвідмовність протягом усього терміну служби.

Lexus

Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Згідно з численними дослідженнями, проведеними останніми роками, автомобілі Lexus вважаються одними з найнадійніших у світі з погляду роботи їхніх двигунів. Причому моделі, оснащені моторами 1UR-FE, 2JZ і 2GR, називають чи не найзразковішими на планеті в цьому показнику.

Honda

Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про автомобілі Honda, це надійність їхніх двигунів, здатних навіть без регулярного технічного обслуговування і догляду проїжджати в середньому 320 тисяч кілометрів і не ламатися.

Незалежно від того, чи оснащена машина мотором K-Series (Civic, Element або CR-V), або ж використовує двигуни J35 (Pilot, Accord, Odyssey) і H22A (Prelude і Accord SiR), можна бути впевненим у їхній найвищій надійності та довговічності.

Toyota

Розкрито автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Складно стати найбільш продаваним автомобільним брендом у світі, якщо не навчитися при цьому створювати відмінні двигуни. Протягом багатьох років Toyota розробляла мотори, які регулярно дарували їхнім власникам сотні тисяч, а іноді й мільйони кілометрів пробігу без будь-яких серйозних неполадок.

Одними з найміцніших агрегатів цього автовиробника експерти називають мотори серії 2GR, 1JZ і 2JZ, а також сімейство двигунів UZ, які використовували в багатьох седанах, мінівенах і пікапах (наприклад Tundra), а також позашляховиках (Land Cruiser і Sequoia).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: