Поліція радить автовласникам добровільно віддати свої машини викрадачам

Підпишись на нас:

Одне з найбільших міст Канади – Торонто – вже кілька місяців страждає від хвилі викрадень автомобілів. І, схоже, місцева поліція не знає як із цим боротися, даючи поради автовласникам, які вони навряд чи хотіли б чути від тих, хто має захищати їхню власність.

Подробиці

Напередодні в канадській пресі вийшло інтерв’ю офіцера поліції Торонто Марко Рікарді, в якому він запропонував місцевим жителям несподіваний спосіб втратити своє рухоме майно без високих ризиків постраждати при цьому від рук зловмисників:

“Щоб уникнути можливості нападу на ваш будинок, залиште ключі від своєї машини біля його дверей, тому що (злочинці) можуть вламуватися в житло і шукати ключі від автомобіля всередині”.

Судячи з повідомлень у соцмережах, деякі жителі Торонто поставилися до поради поліцейського серйозно, навіть незважаючи на те, що вона звучить максимально абсурдно.

Наприклад, жінка, у якої вже тричі викрадали автомобіль, залишила його припаркованим з відчиненими дверима та написаною від руки запискою, щоб подякувати злодіям за те, що вони залишили його вікна цілими. Але розлучатися зі своїми машинами добровільно погоджуються не всі.

Канадська поліція радить автовласникам добровільно віддати свої машини викрадачам

Канадець, який володіє кросовером Honda CR-V, встановив на свою машину відразу дві системи сигналізації, а також пристрій стеження і сховав чотири мітки Apple AirTag.

Крім того, він пішов на ще жорсткіші заходи та поставив колісні замки, а також помістив на кермову колонку блокатор.

Чоловік розповів, що останніми тижнями в Торонто різко збільшився продаж пристроїв стеження. Крім того, кількість компаній, що займаються встановленням блокаторів коліс, кермових колонок та трансмісій, сильно зросла.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: