Зміни у Правилах дорожнього руху, котрі має знати кожен: що очікувати водіям

Підпишись на нас:

І знову нововведення очікує на водіїв, але цього разу зміни стосуються зовнішніх елементів автомобілів. Відповідний законопроєкт вже схвалено і він невдовзі набере чинності.

Деталі

Згідно з постановою Кабінету Міністрів №1128 з 27 квітня 2024 року набудуть чинності зміни до Правил дорожнього руху, що ще з жовтня 2023 року очікували на схвалення.

Віднині автомобілі, що призначені для практичного іспиту, а також автомобілі для навчання кандидатів у водії повинні мати емблему з літерою “У”, а не “Н”, як було до цього. Автомобілі для навчання майбутніх водіїв будуть позначатись словом “Навчальний”, а не “Учбовий”.

Річ у тому, що в українській мові немає слова “учбовий”, а тому уряд ухвалив такі зміни.

10 КОМЕНТАРІ

  1. Віднині автомобілі, що призначені для практичного іспиту, а також автомобілі для навчання кандидатів у водії повинні мати емблему з літерою “У”, а не “Н”, як було до цього. Автомобілі для навчання майбутніх водіїв будуть позначатись словом “Навчальний”, а не “Учбовий”.

    Річ у тому, що в українській мові немає слова “учбовий” ————– Так як розуміти вищенаписане? Яка буква віднині повинна бути емблемою навчання?

  2. почему Бог дебилов не устраняет от общества? Они там на Лукяновской затаились со времен СССР, и уничтожили всю систему подготовки водителей. Создатели программ для автошкол должны быть на фронте, на передовой искупать свою вину перед народом Украины. Вместо того чтобы добиваться стабильности каждый месяц никому не нужные новшества. Почему не называют ФИО этих идиотов кому помешала буква У. Всех ГСЦык на передовую!!!

    • Та як це, це все імітація діяльності дармоїдів. Щось придумати, зробити своє у них клепки немає, а розісрати що зроблено до них, тут вони ого… А прізвища цих неуків вказані у законопроекті на сайті верховної зради

  3. автомобілі для навчання кандидатів у водії повинні мати емблему з літерою “У”, а не “Н”, як було до цього. Автомобілі для навчання майбутніх водіїв будуть позначатись словом “Навчальний”, а не “Учбовий”. ЩО ЗА БІЛІБЕРДА? Якщо автомобіль НАВЧАЛЬНИЙ, то чому повинні мати емблему з літерою “У”, а не “Н”????

  4. ГСЦыки не виноваты , что в рашке не бегут от военкоматов , а едут убивать граждан УКРАИНЫ ! Да в украинском языке есть слово ” НАВЧАННЯ ” а не ” учеба” .

    • Иван,а до этого 30 лет незалежности была учбова и тут бац и низя. а причем здесь рашка, каким боком она сюда втиснулась, да еще и со своим военкоматом???

  5. Автор та редактор остолопи. Навчили тільки заголовки виригувати, що не відповідають змісту. Це стосується не всіх водіїв! І ще й жопоротим неуком написано!!! Вже й люди на їхні помилки вказали, а їм байдуже.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: