Рідкісний Rover з подвійними люками: в Україні помітили раритетний автомобіль

Підпишись на нас:

В Україні дедалі рідше можна зустріти раритетні автомобілі Rover. Однак інколи на очі трапляються доволі цікаві екземпляри, як модель Rover Coupe 200-й серії.

Рідкісний Rover з подвійними люками: в Україні помітили раритетний автомобіль Історія автомобіля розпочалась в жовтні 1992 року. Модель отримала дах з Т-подібною поперечиною, котра дозволяла зробити унікальний дизайн авто з двома люками.

Рідкісний Rover з подвійними люками: в Україні помітили раритетний автомобіль У салоні можна зустріти коштовне оздоблення з використанням горіхового шпону та шкіри. Функціонал автомобіля складався з центрального замку з дистанційним керуванням та сигналізацією від флагманського Rover 800. Після двох успішних років на ринку автомобіль отримав модернізацію. Зовнішній вигляд кузова розбавила решітка радіатора.

Рідкісний Rover з подвійними люками: в Україні помітили раритетний автомобіль Дана модель Rover 216 Coupe 1995 року випуску має під капотом 1,6-літровий двигун Honda D-серії потужністю 111 к. с. За 9,5 секунд авто розганялось до “сотки”, а його максимум – 193 км/год.

Рідкісний Rover з подвійними люками: в Україні помітили раритетний автомобіль Також компанія пропонувала дволітрові агрегати для автомобіля Rover. Це були атмосферні на 136 к. с. та турбовані на 200 к.с. двигуни. В таких автомобілях розгін до “сотки” відбувався за 6,2 секунди, а максимум складав 241 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: