Воскресає після бойових завдань: ЗСУ показали свій побитий пікап Mazda

Підпишись на нас:

На передовій можна побачити різну техніку: від нових бронеавтомобілів до саморобних багі. Для того, щоб наші захисники могли виконувати бойові задачі, волонтери приганяють найрізноманітнішу техніку.

Воскресає після бойових завдань: ЗСУ показали свій побитий пікап MazdaВ мережі з’явилась історія про надійну та витривалу модель Mazda, котра вже не один раз рятувала українським бійцям життя.

Воскресає після бойових завдань: ЗСУ показали свій побитий пікап Mazda

Пікап Mazda BТ 50 із дворядною кабіною знаходиться в розпорядженні П’ятої Слобожанської бригади Нацгвардії України. Там техніка виконує задачі з травня 2022 року. Автомобіль допомагав тримати оборони біля Балаклії.

Воскресає після бойових завдань: ЗСУ показали свій побитий пікап MazdaПікап Mazda BТ 50 отримав позивний Франкенштейн, адже він вже не один раз “воскресав”. Автомобіль витримав удари від “Градів”, “Гвоздик”, “Піонів”, танків, мінометів та стрілецької зброї, однак його жага до життя перемагає.

Воскресає після бойових завдань: ЗСУ показали свій побитий пікап Mazda

За інформацією прес-служби Національної гвардії України, ця Mazda “пережила навіть дистанційне мінування, коли касета з мінами засіяла площу навколо нього, а сапери підірвали їх, бо розмінувати не було можливості”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: