Найбільший кросовер Porsche з’явиться вже зовсім скоро

Підпишись на нас:

Коли Porsche Cayenne вперше дебютував у лінійці штутгартського автовиробника (у 2002 році), він викликав серйозний ажіотаж серед шанувальників бренду. Через більш, ніж 20 років, перший кросовер німецької компанії, як і раніше, має високий попит, приносячи пристойні гроші в скарбничку автовиробника.

Подробиці

Очевидно, що авантюра вдалася, і, схоже, Porsche, вирішила знову зануритися в незвідані води. Цього разу компанія готує кросовер, який розташується на сегмент вище, ніж Cayenne, ставши найбільшим у SUV-гаммі німецького автовиробника. Крім того, він використовуватиме найсучасніші технології.

Йдеться про повністю електричну модель, яка буде побудована на платформі SSP Sport, розробленій інженерами марки. Випуск машини хочуть налагодити на підприємстві в Лейпцигу.

Коли Porsche Cayenne вперше дебютував у лінійці штутгартського автовиробника (у 2002 році), він викликав серйозний ажіотаж серед шанувальників бренду.

У Porsche обіцяють, що новий 7-місний кросовер зможе похизуватися високою продуктивністю, широким списком функцій автоматизованого водіння, а також абсолютно сучасним інтер’єром, який оцінять покупці як у США, так і в Китаї.

porsche normal
Жодних інших офіційних подробиць про проект поки що немає, але існують інсайдерські витоки. Так, наприклад, ходять чутки, що новий автомобіль не буде схожий на жоден Porsche, а також отримає плоску задню частину кузова.

Терміни появи такого кросовера поки що не розкриваються, але європейська преса впевнена, що автомобіль дебютує в найближчі кілька років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: