Експерти протестували “найбідніший” Mercedes W140 1992 року

Підпишись на нас:

Автомобілі від Mercedes-Benz славляться своїм преміальним оснащенням, але мало хто знає, що в модельному ряді компанії були й екземпляри “простіше”. Експертивирішили розібрати одного з таких представників. Йдеться про Mercedes W140 1992 року виробництва.

Подробиці

Взагалі цю версію зараховують до лінійки S-Class, але W140 випускалася до того, як у виробника з Німеччини з’явилася знайома нам градація.

Під капотом W140 розташовується ДВЗ на 3,2 літра, потужність якого становить 231 к.с. У той час такий рівень віддачі вважався значним, хоча і зараз більшість моделей з масового сегмента не можуть похвалитися такою ж продуктивністю. У парі з мотором встановлювалася класична АКПП.

Розбираючи цю модель, експерти позитивно відгукнулися про її маневреність і керованість. Також їх приємно здивував розгін до сотні – лише 8,9 секунд. Єдиним недоліком W140 став “ганчірний” салон, хоча у автомобілів аналогічного сегмента всі внутрішні елементи обтягувалися шкірою. Незважаючи на це, німецька модель має гідний вигляд навіть у наш час.

В Німеччині знайшли занедбаний автосалон, де колись продавалися деякі моделі від Kia. Точка була закрита після сварки двох братів, а на пункті ТО знайшлися два автомобілі, понівечені вандалами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: