Розміновувач для проходу особового складу та техніки: як ЗСУ очищають територію

Підпишись на нас:

Командування Сил підтримки ЗСУ показало машини для знешкодження мін, котрі останнім часом дуже добре себе зарекомендували. Мова про машину M1150 на базі шасі M1 Abrams M1150.

Розміновувач для проходу особового складу та техніки: як ЗСУ очищають територію Техніка отримала фронтальний мінний плуг та систему позначень лінії розмінування. M1150 (M1150 Assault Breacher Vehicle) може прокладати коридори для просування особового складу і техніки під час наступальних дій. Також розміновувач обладнано системою лінійних підривних зарядів, котра несе міні ракети, що можуть вистрілювати їх вперед на сотні метрів та підривати міни.

Розміновувач для проходу особового складу та техніки: як ЗСУ очищають територію Один прохід M1150 (M1150 Assault Breacher Vehicle) може створили безпечну зону шириною 4,6 метра. Дана площа дозволяє проїхати військовій техніці та пройти особовому складу.

Розміновувач має 72-тонну вагу та 12-метрову габаритну довжину. Під капотом M1150 знаходиться дизельний двигун потужністю 1500 кінських сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: