Невдалі наступи на БМП-3: окупанти втрачають рідкісні бронемашини

Підпишись на нас:

Окупанти все частіше почали використовувати БМП-3 для стрільби із закритих позицій, а при цьому максимальна дальність ведення вогню в такому форматі може складати до 4 кілометрів.

Невдалі наступи на БМП-3: окупанти втрачають рідкісні бронемашиниПричиною цьому стала погана броньована капсула техніки, котра є дуже вразливою для близького бою. Найбільшим місцем зосередження таких ситуацій є Куп’янський напрямок, де росіяни вже традиційно використовують БМП-3, як “штурмові гармати”. На даному напрямку перебувають окупаційні сили зі складу 1-ої танкової армії зс рф.

Невдалі наступи на БМП-3: окупанти втрачають рідкісні бронемашини

БМП-3 обладнана 100-мм гарматою і 30-мм автоматичною гарматою із боєкомплектом в 40 пострілів калібру 100-мм та 500 пострілів калібру 30-мм відповідно. Тому дану БМП називають нащадком радянських самохідних гармат СУ-85 та СУ-100 часів Другої світової війни. Однак не зважаючи на гарні технічні характеристики, БМП має погану броньовану капсулу.

Дані БМП-3 є дефіцитними для росії, а їх використання в ролі “штурмових гармат” говорить про брак важкої техніки. До 24 лютого 2022 року окупанти на озброєнні мали 600 бронемашин цього типу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: