Випущені електричні ролики, які провокують залишити автомобіль в спокої

Підпишись на нас:

Уявіть собі сцену: вам потрібно піти в магазин, щоб взяти трохи молока, і ви знаєте, що брати для цього автомобіль нераціонально. Але ви не хочете діставати свій велосипед із задньої частини гаража, адже власник магазину не дозволить вам занести його всередину, а йти пішки це взагалі не про вас.

Тож що робити людині, яка жадає коров’ячого молока та має надто багато грошей, щоб витрачати їх на божевільні краудфандінгові рішення…одна з відповідей — придбати пару Shift Moonwalkers за 1399 доларів.

Подробиці

Моторизовані кросівки були представлені минулого року на Kickstarter з метою зібрати 90 000 доларів, але з тих пір вони зібрали понад 329 000 доларів, і перші пари будуть доставлені першим спонсорам цього місяця.

Хоча вони виглядають як високотехнологічна версія роликових ковзанів 1950-х років і так само надягаються на кросівки, кожне взуття має 10 коліс, а не чотири, і ці колеса розташовані в шаховому порядку, щоб покращити стабільність на нерівній поверхні.

І на відміну від класичних роликів, вони не мають вільного ходу, що означає, що ви можете швидко зупинитися (приблизно через 1 метр) і піднятися сходами. Колеса приводяться в рух двигуном постійного струму, який використовує програмне забезпечення штучного інтелекту, щоб зупинятися та рушати синхронно з вашими звичайними рухами при ходьбі. Але ваша звичайна швидкість ходьби збільшується в 2,5 рази, що дає вам максимальну швидкість приблизно 11 км/год. Взуття заряджається через кабель USB-C за 90 хвилин і забезпечує запас ходу 10 км.

Shift Robotics, компанія, яка понад п’ять років працювала над технічним взуттям  стверджує, що середньостатистичному користувачеві потрібно лише 10 кроків, щоб навчитися користуватися ним, але, побачивши їх у дії, ми вважаємо, що для цього знадобиться трохи більше часу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: