Чоловік виграв Lamborghini і розбив його через кілька тижнів

Підпишись на нас:

24-річний британець, який на початку лютого виграв чорний Lamborghini Huracan в онлайн-лотереї за квиток вартістю 99 пенсів (близько 1,20 долара США), потрапив в аварію.

Подробиці

Грант Бернетт отримав ключі від Huracan минулого місяця після того, як його оголосили переможцем розіграшу Click Competitions. Він виграв головний приз і міг отримати або Lamborghini, або £100 000 ($119 000) готівкою. Як і більшість 24-річних чоловіків, він вибрав Huracan і із задоволенням позував з автомобілем. Ця усмішка тепер стерта з його обличчя.

Lamborghini Huracan

Наприкінці лютого у Facebook Бернетт розповів, що його новий суперкар був пошкоджений після того, як він потрапив у аварію. Він відкинув припущення про те, що розбив машину, і сказав, що «якась корова» вдарила його ззаду, змусивши «викрутитися». Серія зображень, опублікованих The Daily Mail після аварії, показує, що завдані збитки досить значні.

Дійсно, ми бачимо, що капот Raging Bull сильно пошкоджений, одна з передніх чвертей вирвана, передній бампер розколотий, а передній сплітер відірваний від автомобіля. Це не гарне видовище.

Lamborghini Huracan

Незабаром після того, як у Facebook з’явилися зображення пошкодженого автомобіля, Бернетт атакував тих, хто стверджував, що він відповідальний за пошкодження.

«На біса багато з вас, хто ділиться фотографією Lambo намагається сказати, що я винен, що розганяюся до 150 миль на годину, ха-ха», — написав він. «Автомобіль розвалився б, якби я врізався в шлагбаум на такій швидкості, будь-хто, хто хоче мені щось сказати, не соромтеся, відправте повідомлення! Я не винен у аварії, тому що якась корова вдарилася в задню частину машини».

Lamborghini Huracan

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: