Найдешевший кросовер Skoda вперше показали на фото

Підпишись на нас:

Нещодавно чеський автовиробник Skoda, що входить до складу VW Group, оголосив про плани вклинитися у швидкозростаючий сегмент компактних кросоверів завдовжки менше 4 метрів. Машина має стати найдоступнішим представником компанії в сегменті SUV і нав’язати боротьбу таким популярним моделям як Hyundai Venue і Kia Sonet.

Подробиці

Напередодні новинка “Шкоди” вперше засвітилася на дорогах під час тестів в Індії. Але сфотографувати її вдалося тільки з одного ракурсу.

Судячи зі знімків, кузов прототипу зараз сильно закамуфльований, але крізь маскування проглядаються фірмові “шкодівські” ліхтарі, масивний задній бампер, а також чорні рейлінги на даху.

Автомобіль побудований на платформі MQB A0 IN, яка раніше лягла в основу моделей Skoda Kushaq, Skoda Slavia, VW Taigun і Volkswagen Virtus. Його колісна база має становити 2566 мм, а під капотом розташується літровий 3-циліндровий бензиновий турбомотор, що видає 115 кінських сил і 178 Нм.

Варіанти трансмісій включатимуть в себе 6-швидкісну МКПП або 6-діапазонний гідротрансформатор (класичний “автомат”), але привід буде тільки переднім.

Продавати новий кросовер Skoda мають намір на міжнародних ринках, крім Індії, що охоплюють Південну Америку, Африку і Південно-Східну Азію. Там машина з’явиться в березні наступного року.

Ціни на автомобіль поки що не оголошені, але очікується, що вони починатимуться з позначки в 800 тисяч індійських рупій або близько 270 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: