Європейська бронетанкова коаліція: яку техніку отримає Україна

Підпишись на нас:

Україна очікує 26 березня, щоб почути офіційну заяву уряду Польщі та Німеччини щодо початку військової коаліції. Дана ініціатива має розпочати співпрацю у сфері бронетанкових засобів для України.

Європейська бронетанкова коаліція: яку техніку отримає УкраїнаСпівпрацю було домовлено під час нещодавньої зустрічі польського віцепрем’єр-міністра – міністра національної оборони Владислава Косіняка-Камиша з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом.

Коли про коаліцію буде офіційно оголошено, то до неї планують доєднатись Велика Британія, Швеція та Італія. Деякі країни-партнерки оголосили про надання військової допомоги ще до офіційного початку дії коаліції. Відомо, що Іспанія повідомила, що готує для передачі Україні ще 20 одиниць Leopard 2.

Європейська бронетанкова коаліція: яку техніку отримає УкраїнаАле не бронетехнікою єдиною буде відзначатись коаліція, адже країни будуть надавати Україні допомогу в авіаційній, корабельній (морській), гарматній, дроновій сфері.
На початку року Франція оголосила про початок співпраці в рамках гарматної коаліції. Водночас уряд країни оголосив про придбання для України в рамках проєкту 78 артилерійських самохідних установок Caesar. Тому такі результати очікуються і від початку співпраці в рамках бронетанкової коаліції. Відомо, що на складах Польщі знаходиться 1,2 тис. БМП-1, ймовірно, що Україна отримає частину цих машин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: