Раритетна 17-річна Toyota майже без пробігу: в Україні знайшли рідкісний седан

Підпишись на нас:

Раритетна знахідка очікувала автоблогера Roma Urraco, котрий поділився подією в соціальних мережах. Інфлюенсер знайшов преміальний седан Toyota Avalon 2007 року випуску з мінімальним пробігом.

Раритетна 17-річна Toyota майже без пробігу: в Україні знайшли рідкісний седанДана модель у свій час постачалась в Україну «сірими» дилерами, що робить автомобіль доволі рідкісною знахідкою. Toyota Avalon 2007 експлуатувалась декілька років, а на одометрі показник лише 56 тисяч км.

Раритетна 17-річна Toyota майже без пробігу: в Україні знайшли рідкісний седанГарним станом седан завдячує своєму власнику, що зберігав авто в сухому опалювальному гаражі. Єдине, що зовні впадає у вічі, так це шар пилу на капоті. У всьому іншому автомобіль Avalon ідеальний.

Раритетна 17-річна Toyota майже без пробігу: в Україні знайшли рідкісний седанСалон оздоблений шкірою та деревом. Функціонал Toyota складається з сидіння з електроприводом та підігрівом, клімат-контроль, круїз-контроль та безключовий доступ.

Раритетна 17-річна Toyota майже без пробігу: в Україні знайшли рідкісний седанПід капотом флагманської моделі знаходиться 3,5-літровий двигун 2GR-FE V6 потужністю 268 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: