Mitsubishi Delica (D:6): легендарний мінівен отримає нове покоління

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi продає свій популярний мінівен Delica з далекого 1968 року, але в останні кілька десятиліть (покоління D:5) ця модель являє собою звичайний вен з кросоверними задатками. Але все може змінитися в новій генерації, коли “Деліка” повернеться до свого коріння і стане повноцінним позашляховим мінівеном з видатними характеристиками на бездоріжжі.

Подробиці

Японські інсайдерські видання повідомляють про те, що в Mitsubishi вже працюють над новою генерацією Delica. Машина отримає індекс D:6 і перетвориться на однооб’ємну модель, якою вона була на зорі свого існування.

Судячи з перших зображень, опублікованих журналом “BestCarWeb”, машині дістанеться дизайн, що споріднює її з концепт-каром D:X зразка 2023 року. Шоу-кар з футуристичною зовнішністю, а також містким салоном, що зручно трансформується, був показаний на виставці Japapan Mobility Show.

Від прототипу серійна Delica D:6 відрізнятиметься простішою L-подібною оптикою, наявністю звичних бічних дзеркал і потайних дверних ручок, а також спрощеним дизайном колісних дисків і задніх ліхтарів.

Mitsubishi Delica (D:6): легендарний мінівен отримає нове покоління

Довжина такої машини має становити 4,8-метра, ширина і висота – по 1,8-метра, а розмір колісної бази – 2,8-метра.

“Техніка” нової “Деліки” зараз засекречена, але деякі японські ЗМІ впевнені, що автомобіль буде під’єднуваним гібридом. Як ДВЗ у ньому використовують 2,4-літровий бензиновий мотор, що видає 133 кінські сили, зв’язку якому складе 116-сильний електричний двигун спереду і 136-сильний ззаду.

Машина зі 100-відсотковою ймовірністю отримає просунуту електронну систему повного приводу і буде представлена протягом 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: