Toyota «клонує» дизайн нетипового кросовера Suzuki eVX: проїде до 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

У січні 2023 року на виставці в Дубаї компанія Suzuki показала концепт свого дебютного електричного кросовера. Майже через рік Toyota, яка є технологічним партнером цієї марки, анонсувала клона цієї моделі під назвою Urban SUV. Який вигляд може мати його серійна версія напередодні показав автомобільний художник із Південно-Східної Азії, відомий у Мережі як “Theottle”.

Подробиці

Перше, що одразу ж впадає в око, коли бачиш новий кросовер Toyota, – його схожість із прототипом Suzuki eVX (колаж вище). Машина має точно такі самі габарити, що й оригінал (довжина 4,3-метра), а також аналогічний профіль кузова.

Від оригінального електричного “паркетника” автомобіль “Тойоти” вирізняється власною передньою частиною, виконаною на фірмовий манер марки, з бумерангоподібними ДХВ, основним блоком фар на рівень нижче і гранованим бампером із власним розташуванням повітрозабірників.

Пам'ятаєте концепт-кросовер Suzuki eVX: ось який вигляд матиме його клон від Toyota

Корма Toyota Urban SUV повністю копіює Suzuki eVX, отримавши наскрізний блок ліхтарів і точно такий самий масивний бампер, що й у свого родича по платформі.

Технічні подробиці про машину поки що невідомі, але ходять чутки, що запас ходу кросовера становитиме понад 500 км.

Нагадаємо, представлений на початку 2023 року концепт Suzuki eVX мав далекобійність на рівні 550 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: