Крадуть техніку ціною життя: окупанти намагаються заволодіти західними зразками озброєння, але марно

Підпишись на нас:

Окупанти все ще намагаються не просто захопити українські території, а й знищити або заволодіти західними зразками техніки. І хоча російська пропаганда висміює та критикує стан та якість військової допомоги України, однак всі вони мають великий інтерес до даних зразків.

Звісно, що найперше, що має на меті російська армія – це отримати доступ до технологій. Щоб отримати бажаний трофей російські командири влаштовують м’ясні штурми. Про це свідчить оприлюднене Company Group Team відео, на якому снайпери відстрілюють російських піхотинців, що намагалися підібратися до покинутого українського Leopard 2A6 поблизу н.п. Степове. Під час даної операції українські снайпери знищили п’ять росіян, котрі підкрадаються до підбитої машини.

Це не перший випадок такої безглуздої місії, адже схожу ситуацію помічено 17 березня поблизу Кремінної, де окупантам вдалося потрапити до покинутого Stridsvagn 122 (шведська модифікація танка Leopard 2A5).

 

Під час буксирування техніки окупанти отримали “привіт” від українського ударного FPV-дрона. На кадрах можна побачити, як влучання в ділянку двигуна знерухомлюють обидва тягачі та підпалюють їх. Екіпажам машин вдалося втекти, проте їхня техніка та український танк так і залишилися в полі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: