Toyota випустить новий рамний позашляховик Land Cruiser Mini, а Land Cruiser 250 залишиться з назвою Prado

Підпишись на нас:

Компанія Toyota близько двох років тому заявила про плани щодо розширення модельного ряду позашляховиків. Причому зараз вона має намір випустити компактніший і, як наслідок, дешевий автомобіль.

Подробиці

Йдеться про новий Toyota Land Cruiser Mini. Незважаючи на те, що це буде компактна модель, її побудують на базі рамного шасі.

Toyota Land Cruiser Mini Toyota Land Cruiser Mini

Японські ЗМІ вже опублікували перші рендери цього автомобіля. Новинка, на думку експертів, візуально буде схожа на інші позашляховики Toyota.

При цьому її довжина становитиме близько 4,5 метра, а розмір колісної бази досягне 2750 мм. Під капотом у японської новинки розмістять 2,7-літровий безнаддувний двигун, максимальна віддача якого не перевищить 163 л. Зазначимо, що японська компанія розглядала можливість оснащення позашляховика гібридом на базі турбодизельного двигуна об’ємом 2,8 літра. Але від цього рішення Toyota відмовилася. Також новий позашляховик буде повнопривідним.

На фото нижче ви бачите розвантаження нового Toyota Land Cruiser 250, який зберіг старі шильдики «Прадо» на своєму кузові

Новий Toyota Land Cruiser 250 продовжить бути Prado: машини зі старою назвою зняли на автовозі

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: