Приголомшлива знахідка: блогер знайшов покинутий дилерський центр, повний культових Peugeot

Підпишись на нас:

На YouTube останнім часом стали набирати величезні перегляди відеоролики, в яких блогери знаходять потаємні приміщення, про які ніхто не знав. Деякі подібні сюжети бувають присвячені покинутим автосалонам і дивляться їх на одному диханні, особливо коли всередині на багато років опиняються замкнені цікаві автомобілі.

Подробиці

Напередодні таке відео випустив шукач пригод на прізвисько “Бородатий дослідник” (The Bearded Explorer). Чоловік провів для своїх підписників екскурсію моторошним місцем, у якому досі зберігаються культові автомобілі Peugeot.

Великий автосалон, який не працює вже протягом багатьох років, знайшовся у віддаленому районі французької сільської місцевості. По всій його ділянці розкидані мотори, деякі з яких сильно заіржавіли.

Приголомшлива знахідка: блогер знайшов покинутий дилерський центр, повний культових Peugeot

Але найцікавіше ховається в стінах цього комплексу. Усередині блогер виявив безліч класичних автомобілів Peugeot – від седанів до хетчбеків і навіть пікапів.

Більшість із машин вкриті товстим шаром бруду і плісняви, а також пошкоджені, а їхні салони випотрошені вандалами.

Незважаючи на те, що в дилерський центр раніше вже встигли навідатися злодії, кілька автомобілів усередині виглядають так, ніби щойно зійшли з конвеєра.

Приголомшлива знахідка: блогер знайшов покинутий дилерський центр, повний культових Peugeot

Крім того, в технічних приміщеннях для них по сьогоднішній день зберігаються інструменти, запасні колеса і деякі деталі, включно зі стоп-сигналами і проводами. І всі вони перебувають у новому стані.

У коментарях до відео користувачі здивувалися, як про таке місце не було відомо стільки часу, а також назвали місце раєм для тих, хто є фанатом Peugeot 70-х, 80-х і 90-х років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: