Kia збирається оновити популярний кросовер Sportage: як він зміниться

Підпишись на нас:

Kia працює над оновленням п’ятого за рахунком покоління свого популярного кросовера Sportage, представленого у 2021 році. Автомобіль має з’явитися в продажу вже зовсім скоро. Який вигляд він може мати показали художники зі студії “Gotcha Cars”.

Подробиці

Дизайнери підготували рендери реформеного “Спортейджа”, ґрунтуючись на шпигунських знімках цієї моделі, а також на зовнішньому вигляді останніх новинок компанії в сегменті SUV на кшталт EV9, EV3 і Sorento.

Перше, що кидається в очі в екстер’єрі оновленого Sportage, це його нова оптика. Система освітлення носить назву Starmap і не тільки підвищує естетичну привабливість моделі, а й покращує видимість, а також безпеку автомобіля. Хитромудрі, схожі на сузір’я візерунки зроблені не просто для галочки – вони служать для практичної мети, роблячи Sportage помітнішим для інших водіїв і пішоходів.

Kia збирається оновити популярний кросовер Sportage: як він зміниться

Крім нової світлотехніки машині дістанеться інша радіаторна решітка, а також модернізований бампер і задні ліхтарі, що змінили “начинку”.

Певні зміни з оновленням варто чекати і всередині кросовера, де, найімовірніше, з’явиться нова мультимедійна система з трьома дисплеями. Багатоекранна конфігурація має забезпечити безшовний, максимально зручний інтерфейс, що об’єднує в собі навігацію, розваги та налаштування автомобіля.

З точки зору технічної складової оновлений Sportage, найімовірніше, не зміниться, зберігши свої актуальні бензинові та дизельні агрегати, а також гібридні силові установки.

Офіційна прем’єра реформеного кросовера має відбутися до кінця 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: