Toyota запатентувала унікальний позашляховий мінівен: конкурент Honda Element

Підпишись на нас:

Приголомшлива популярність кросоверів і позашляховиків призвела до того, що дедалі більше автовиробників прагнуть запозичити їхній дизайн для своїх фургонів і мінівенів. І Toyota тут не виняток.

Подробиці

Наприкінці минулого року японський автогігант представив концепт X-Van Gear, а напередодні його дизайн був запатентований очевидно для того, щоб зробити з шоу-кара серійну модель.

Автомобіль може похвалитися квадратним дизайном, а також розсувними дверима спереду і ззаду. Міцне пластикове облицювання в поєднанні з кольоровою палітрою FJ Cruiser, а пропорції близькі до знаменитого Honda Element з 2000-х.

Toyota запатентувала наймодніший позашляховий мінівен з часів Honda Element

Усередині машини, за задумом її творців, буде розташовуватися три ряди сидінь, встановлених на рейках, які вмонтовані в підлогу. Довжина мінівена становитиме 4,7-метра, а ширина і висота дорівнюватимуть 1,8-метрам, що можна порівняти з наявними фургонами Toyota Noah і Voxy.

Поки що в Toyota не підтвердили, чи справді мають намір відправити концепт X-Van Gear у серійне виробництво, але, як пишуть японські ЗМІ, ймовірність швидкої появи такого автомобіля в продажу виглядає дуже високою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: