Франція та Німеччина дозволили виробнику танків KNDS відкрити філію в Україні

Підпишись на нас:

Агентство Bloomberg повідомило, що Франція та Німеччина домовилися об’єднати зусилля для підтримки військових зусиль України проти російської агресії.

Подробиці

Україна стикається з дефіцитом боєприпасів і потребує достатньої кількості боєприпасів у короткостроковій перспективі, при цьому середнє щоденне використання снарядів російськими військами в три-п’ять разів більше, ніж українські сили. За даними Bloomberg, союзники Києва прагнуть посилити військову допомогу перед обличчям наступу Росії.

Згідно з повідомленням, франко-німецький виробник танків KNDS створить в Україні підрозділ з виробництва боєприпасів і запчастин для техніки, яку відправляють два європейські сусіди.

«Ми, Франція та Німеччина, хочемо допомогти Україні зробити виробництво боєприпасів більш самодостатнім», – заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус.

Пісторіус сказав, що Франція та Німеччина підпишуть меморандум про взаєморозуміння щодо MGCS у Парижі 26 квітня, а контракт буде готовий до кінця року.

Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню заявив, що KNDS «закріпиться в Україні за допомогою місцевого підрозділу».

«Виробництво боєприпасів має переміститися ближче до лінії фронту; це буде дуже важливо для поставок», – додав він.

Французький чиновник заявив, що український підрозділ КНДС може згодом виробляти системи озброєння з нуля.

Угода була досягнута 22 березня під час переговорів між Пісторіусом і Лекорню в Берліні. Міністри також домовилися розподілити роботу між компаніями обох країн над наступним поколінням танків, відомих як MGCS (Main Ground Combat System).

KNDS створить в Україні підрозділ з виробництва боєприпасів і запчастин до техніки. Меморандум про взаєморозуміння буде підписано в Парижі 26 квітня

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: