Експерт розкрив найкращі кросовери ринку, про які забули водії

Підпишись на нас:

Під час вибору автомобіля на вторинному ринку більшість людей одразу звертають увагу на вже знайомі машини. Якщо говорити про кросовери, то це, наприклад, Toyota RAV4 або Nissan Qashqai. Однак є у продажу і не менш цікаві моделі, які з якихось причин “не зайшли” на ринку. Саме про них розповів експерт з автопідбору.

Подробиці

Перша модель – Mitsubishi Eclipse Cross. Вона офіційно представлена в нашій країні. Сьогодні мінімальний цінник на 6-річний автомобіль на вторинному ринку становить від 650 000 грн. Таким чином, він навіть трохи дешевший за компактніший ASX, а оснащення у нього при цьому багатше. Ще варто звернути увагу на Ford EcoSport. За “шестирічку” в середньому просять від 500 000 грн. Оптимальним варіантом стане купівля машини з 122-сильним мотором і МКПП або з 148-сильним і “автоматом”.

Експерт розкрив найкращі кросовери ринку, про які забули всі водії

Крім того, експерти виділяють Renault Koleos. За друге покоління просять від 887 000 грн. У технічному плані цей “француз” є клоном Nissan X-Trail, але обслуговувати його дешевше. Нарешті, заслуговує на увагу Toyota Venza. 10-річну машину можна взяти за 600 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: