ЗСУ знищили унікальний російський “Танк судного дня”

Підпишись на нас:

Збройні сили України успішно поцілили та знищили унікальний російський панцерник «Ладога» під назвою «Танк Судного дня» за допомогою безпілотника FPV.

Подробиці

«Ладога» — потужна важка бойово-розвідувальна машина, розроблена на шасі танка Т-80 і призначена для автономної роботи в умовах високого рівня радіаційного, хімічного та біологічного зараження.

Ця унікальна машина спеціально призначена для використання високопосадовцями та фахівцями у разі розгортання третьої світової війни. Він має спеціально обладнану внутрішню кабіну, оснащену зручними сидіннями, індивідуальним освітленням, системами клімат-контролю, засобами зв’язку, приладами спостереження та засобами вимірювання параметрів навколишнього середовища. Ці зручності забезпечують сприятливі умови роботи в герметичній кабіні, яка вміщує до шести осіб.

Лише п’ять таких броньованих машин були виготовлені в Росії. Один із таких «важких військових лімузинів» навіть був відправлений для розвідки в районі Чорнобильської АЕС після катастрофи.

ЗСУ знищили унікальний російський "Танк судного дня"

Оснащена машина двигуном потужністю 1100 кінських сил (GTU-1000TF), схожим на двигуни, що використовуються в танках Т-80, «Ладога» продемонструвала вражаючу мобільність для своєї ваги, маючи максимальну швидкість 70 км/год на шосе та запас ходу 350 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: