Ford оцінив новий кросовер дешевше за VW ID.4 і Tesla Model Y: проїде без АЗС до 600 км

Підпишись на нас:

У Великій Британії вже можна придбати Ford Explorer 2024 у “батарейному” виконанні. Щоправда, поки що не всі комплектації доступні, але ціни та характеристики вже відомі.

Подробиці

У базовій версії автомобіль пропонується за ціною від 1 410 000 грн, що робить його більш привабливим варіантом порівняно з VW ID.4 і Tesla Model Y. Щоправда, за характеристиками він їм поступається.

Доступні мотор на 168 к.с. і батарея з ємністю в 52 кВт*год. У дилерів цей варіант буде доступний тільки наприкінці весни.

Зате вже зараз можна придбати інші модифікації моделі. Так, Ford Explorer уже можна купити у версії Extended Range, де силова установка забезпечує віддачу у 282 кінські сили, а батарея на 77 кВт*год дає змогу проїхати близько 602 км. До 100 км/год авто розганяється за 6,4 секунди. Є у моделі і більш потужна варіація. Йдеться про Extended Range AWD. В даному випадку вона оснащується двомоторною установкою з потужністю в межах 335 к.с. Акумулятор встановлений на 79 кВт*год. Однак запас ходу трохи менший – 529 км.

Ford оцінив свою новинку дешевше за Volkswagen і Tesla: озвучено ціни на потужний Explorer

Загалом, компанія Форд пропонує непогано оснащений автомобіль, який може скласти успішну конкуренцію моделям від Фольксваген і Тесла. Щоправда, поки що за ціною він поступається їм, але вже наступного місяця буде доступна версія з більш привабливою вартістю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: