Експерти назвали авто, які часто підводять своїх власників: з їх купівлею не варто поспішати

Підпишись на нас:

Дуже часто особистий транспорт купують не для роботи, а як сімейний. Причому це не завжди мінівени. На ринку є доступні варіанти просторих седанів, хетчбеків і універсалів, а також кросоверів. З іншого боку, не всі вони відрізняються високим рівнем надійності. Портал Whatcar.com спільно зі страховою компанією MotorEasy виділили моделі, з купівлею яких не варто поспішати.

Подробиці

Лідирує в цьому списку напрочуд популярний хетчбек Audi A3 останньої генерації. Про проблеми з авто заявило 59 відсотків власників. Виникають вони як з кузовом, так і з електронікою та іншим обладнанням. Увійшли до списку і не менш популярні у українців Volkswagen Golf і Skoda Octavia. Тут відзначені аналогічні проблеми, що й у моделі від компанії Ауді.

Експерти розповіли про авто, які підводять своїх власників: з їх купівлею не варто поспішати

З обережністю варто поставитися до купівлі Mercedes A-Class. Клопоти можуть бути як з версіями, оснащеними дизельним мотором, так і бензиновим. Є недоліки і у гібридної варіації. Крім цього, експерти радять проявити обережність і щодо Seat Leon, Opel Astra, Skoda Scala і Kia XCeed.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: