Названі ТОП-5 найпопулярніших корейських виробників, які здобули визнання

Підпишись на нас:

Портал Autonews вирішив перерахувати найпопулярніші марки корейських виробників автомобілів. До списку увійшли як добре знайомі і представлені в Україні бренди, так і ті, що тільки починають свій шлях до успіху.

Подробиці

Бренд Kia був зареєстрований в 1944 році, спочатку компанія виготовляла велосипеди і металоконструкції, вже після перекваліфікувалася на автомобілі. У перший час займалася складанням машин інших виробників, власний автомобіль з’явився тільки в 1994 році. Зараз концерн за підсумками минулого року випустив понад три мільйони ТЗ.

У середню смугу Україні прийшло істотне потепління, і автомобілісти вже змогли видихнути, забувши як страшний сон зиму

Hyundai був зареєстрований у 1967 році, одразу орієнтуючись на виробництво машин. Через п’ять років отримав дозвіл на виробництво власних моделей і обсяг випущених автомобілів за минулий рік перевищив чотири мільйони одиниць.

SsangYong (KGM) не може похвалитися таким об’ємами випуску, але компанія мала популярні моделі. За минулий рік було вироблено всього 120 тисяч машин. До списку потрапили також два дочірні підприємства Hyundai. Йдеться про Genesis і Ioniq. Даних щодо кількості продажів за минулий рік немає, проте бренди ще досить молоді, ймовірно, у них все попереду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: