Logan 1 покоління збирається виграти 24-години Нюрбургрингу за рахунок надійності

Підпишись на нас:

Щороку однією з найхаризматичніших машин, що бере участь у 24-годинній гонці на витривалість на трасі Нюрбургрінг (Німеччина), є бюджетник Dacia Logan. Торік автомобіль потрапив у серйозну аварію, яка змусила відправити седан під списання, але цього року Логан повернеться на гоночне полотно.

Подробиці

Як виглядатиме новий Logan для гонок показала команда, яка займається підготовкою та обслуговуванням такого автомобіля – Ollis Garage Racing.

Судячи з перших фотографій, в основу проекту знову ляже перше покоління Logan, яке з’явилося в 2004 році і було дуже популярне, зокрема, на українському ринку.

Показан гоночный Logan 1 поколения: он собирается выиграть 24-часа Нюрбургринга за счет надежности

На додаток до гоночної гальмівної системи, спеціальної підвіски та салону, який був повністю «очищений» від деталей, необхідних масовому автомобілю, машині дістався посилений каркас безпеки, схвалений FIA (Міжнародна Автомобільна Федерація), а також новий мотор.

Замість 1,6-літрового ДВС під капотом гоночного седана розташували 2-літровий бензиновий атмосферник, розроблений підрозділом Renault Sport.

Показан гоночный Logan 1 поколения: он собирается выиграть 24-часа Нюрбургринга за счет надежности

Віддача силового агрегату дорівнює 163 кінським силам, що набагато нижче, ніж у більшості суперників у його класі, але минулого разу Logan намагався взяти своє на довгій дистанції не за рахунок швидкості, а завдяки надійності.

Автомобіль виставлять на гонку 24-ї години Нюрбургрингу на початку цього літа (змагання пройдуть 1 та 2 червня).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: