Офіційно представлений новітній бюджетний седан Kia K4, який замінить Cerato: найпросторіший салон

Підпишись на нас:

Офіційно представлений новий компактний седан Kia K4 2025 року. За словами виробника, ця модель здатна зробити революцію в сегменті. Публічно машину покажуть на прийдешньому автосалоні в Нью-Йорку. До слова, новинка має замінити на ринку Cerato.

Подробиці

Корейська новинка отримала широкий комплекс сучасних водійських помічників і систем безпеки. У салоні автомобіля встановлено передовий мультимедійний центр з великим тачпадом, який об’єднаний з віртуальним щитком приладів під одним склом. Перший доповнений бездротовою підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Крім того, седану дісталася преміальна акустика Harman Kardon. Окремо варто відзначити, що у нового K4 найпросторіший салон у сегменті.

Офіційно представлений новітній седан Kia K4, який замінить Cerato

Моторна лінійка седана охоплює 2 агрегати. Роль базового відіграє 2,0-літровий двигун, який видає 147 к.с. потужності. Він працює в тандемі з варіаторною КПП. У флагманській версії автомобіль приводиться в рух за допомогою 190-сильного наддувного мотора об’ємом 1,6 літра. Він працює разом з класичною АКПП на 6 швидкостей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: