Новий дистанційний розміновувач від українських інженерів

Підпишись на нас:

Україна має найбільш заміновану площу у всьому світі. Наразі понад 30% територій не можна перетнути. Саме тому українські фахівці постійно працюють над створенням дистанційних машин для розміновування.

За словами Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, новий розміновувач
Ratel Deminer вже показав високі результати у районі Святогірська Донецької області. Машина знаходить та нейтралізує протипіхотні міни ПФМ-1, ПМН-4, ПМН-3 та ПМН-2.

Найголовніше, що належить до можливостей робота – це дистанційне керування. Завдяки цьому буде зберігатись життя фахівців по розміновуванню та українських військових.

Машина Ratel Deminer отримала камери денного та нічного бачення. Функціонал розміновувача має доволі багато елементів, котрі будуть відмінно працювати на будь-яких територіях.

«Розвиток оборонних технологій, поява нових розробок стало можливим завдяки кластеру Brave1. Приєднуйтесь, якщо у вас є класна технологія, яка посилить військових. Brave1 допоможе реалізувати, провести тестування, кодифікувати за стандартами НАТО, залучити інвестиції та отримати контракти від держави. Приєднуйтесь до війни технологій», – сказав Міністр цифрової трансформації України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: