Який виробник встановлює найнадійніші двигуни в автомобілі

Підпишись на нас:

Зараз, як ніколи в історії, двигуни неймовірно складні та заплутані. У той же час сучасна техніка дозволила їм стати більш надійними. Але який виробник автомобілів виготовляє найнадійніші двигуни.

Подробиці

Якщо мова про це зайде в колі ентузіастів, то всі вибирають якогось виробника з Японії, оскільки велика трійка: Honda, Toyota і Nissan має подібну репутацію. Це підводить нас до точних даних і говорить про те, що принаймні один із цих трьох заслуговує на знак лідерства серед ДВЗ.

За даними JD Power і Consumer Reports, Toyota постійно займає перші місця як найнадійніший бренд у світі автомобілів. Зрозуміло, ці бази даних включають набагато більше, ніж просто перевірку надійності двигуна, але це виглядає швидше як бал для Toyota, ніж проти неї.

Цікаво, що ані Honda, ані Nissan не займають перших місць у списку обох організацій. Насправді, згідно з Consumer Reports, Honda займає п’яте місце за показником надійності, тоді як Nissan знаходиться на 15-му місці.

Іншим сюрпризом може бути те, що BMW займає третє місце згідно з CR і займає четверте місце в звіті JD Power.

BMW, бренд, майже синонім надзвичайно дорогих рахунків за ремонт, може бути одним із найнадійніших виробників двигунів. Він справді посів перше місце в рейтингу CR Auto Brand Report Card, але цей рейтинг враховує і інші фактори, такі як безпека, задоволеність власника та результати дорожніх випробувань.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: