Volkswagen розсекретив характеристики першого седана ID.7

Підпишись на нас:

З’явилися нові подробиці про седан Volkswagen ID.7 2025. Електрична модель вийде на американський ринок у третьому кварталі поточного року. Автомобіль буде запропоновано у двох варіантах виконання із максимальною потужністю до 335 к.с. Вартість новинки поки що офіційно не розсекречено.

Подробиці

Автомобіль запропонують американським покупцям у версіях Pro S і Pro S Plus. Обидві вони будуть оснащені акумулятором на 82 кВт/год. При цьому раніше передбачалося, що седан отримає ще батарею на 91 кВт/год. “Електричка” буде доступна із заднім і повним приводом. У першому випадку автомобіль буде приводитися в рух за допомогою 282-сильного двигуна, крутний момент якого дорівнює 550 Н*м. Повнопривідна варіація комплектується двома моторами на 335 к.с. Запас ходу поки що не розголошується.

Volkswagen розсекретив характеристики свого першого електроседана ID.7

Оснащення початкової комплектації німецької моделі міститиме логотипи з підсвічуванням, розміщені спереду і ззаду, панорамний скляний дах з електрохромним тонуванням, мультимедійний комплекс з 15-дюймовим екраном тощо. У старшій версії з’являться 20-дюймові колеса, масажні крісла і поліпшена аудіосистема.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: