Nissan хоче випустити популярний 10 років тому рамний позашляховик

Підпишись на нас:

У світі автомобільних трендів несподівані повороти подій завжди стають центром уваги. І ось знову перед нами стоїть яскравий приклад: рамні позашляховики, колишні фаворити, знову набирають обертів на світовій арені. Серед тих, хто активно обговорює повернення до лінійок моделей, які могли б вважатися вже минулим етапом, – компанія Nissan. І ця думка не випадкова, адже керівництво бренду розглядає можливість відродження рамного позашляховика Xterra.

Подробиці

Наразі Nissan X-Terra продається лише в Китаї через спільне підприємство з Dongfeng, але варто відзначити, що ця версія відрізняється від оригіналу. Звісно, така ситуація залишає палке бажання побачити повернення істинного Xterra на світові ринки.

За новими даними, які розкрили журналісти порталу “Autoblog”, вищі керівники Nissan зацікавлені у перспективах нового покоління Xterra як глобального позашляховика. За інсайдерською інформацією, машина має стати символом автентичності і серйозності у своєму класі, а також залишатися в доступному ціновому сегменті.

Nissan хоче повернути в стрій рамний позашляховик Xterra

Хоча проєкт Xterra наразі лише на етапі обговорення, аналітики вже зазначають, що ця машина може стати серйозним конкурентом для таких моделей, як новий Toyota 4Runner, який готується до виробництва.

Nissan хоче повернути в стрій рамний позашляховик Xterra

Нагадаємо, оригінальний Xterra був вилучений з виробництва майже десять років тому. Запам’яталася вона своєю потужністю, обладнанням та можливостями: 4-літровий мотор V6, 6-ступінчаста “механіка” або 5-швидкісний “автомат”, а також версії з заднім або повним приводом. А “екстремальна” модифікація Pro-4X з захистом днища, електронним блокуванням заднього диференціала та підвіскою від Bilstein залишається в пам’яті любителів автопригод.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: