Китайці створили зменшену копію позашляховика Toyota Land Cruiser

Підпишись на нас:

Всі ми знаємо, що деякі китайські виробники автомобілів мають історію копіювання дизайну продукції західних автовиробників. Дивний дитячий позашляховик, на який ви дивитеся, може бути одним із найвідвертіших копіпастів, які ми бачили протягом тривалого часу.

Подробиці

Ми вперше натрапили на ці зображення, коли вони були опубліковані в китайській соціальній мережі Weibo. Вони показують те, що можна описати лише як Toyota Land Cruiser LC300, який зменшився та перетворився на щось, схоже на дитячу іграшку.

Китайська копія Toyota Land Cruiser

Про транспортний засіб відомо дуже мало подробиць. Ззаду можна побачити напис Kuluze, але це не схоже на те, що Kuluze є китайським виробником автомобілів. Навіть невідомо, чи це запланована серійна модель, чи це насправді може бути окремий автомобіль, який фірма післяпродажного обслуговування просто «тюнінговала» під Land Cruiser.

Передня частина творіння практично ідентична передній панелі Land Cruiser LC300, хоча й у дещо меншому масштабі. Є та сама знайома пара фар зі світлодіодними денними ходовими вогнями, а також велика решітка радіатора, на якій переважають сріблясті ламелі, розташовані горизонтально.

Китайська копія Toyota Land Cruiser

Бічний профіль позашляховика особливо дивний, оскільки автомобіль виглядає майже таким же високим, як справжній Land Cruiser , але має абсолютно крихітні колеса та шини. Ззаду можна знайти знайомі задні ліхтарі LC300, майже ідентичні двері багажника та свого роду дифузор із фальшивими вирізами вихлопу.

Незалежно від того, чи це серійна модель, чи спеціальна розробка тюнера, ми підозрюємо, що більшість людей погодяться, що загальна форма та дизайн LC300 не підходять для автомобіля такого розміру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: