У Toyota нарешті визначилися з датою релізу нового Land Cruiser 250/Prado

Підпишись на нас:

Нещодавно в Японії на автовозах була помічена партія нових позашляховиків Toyota Land Cruiser 250/Prado, які, схоже, готувалися до відправки в місцеві автосалони.

Подробиці

Спочатку планувалося, що автомобілі прибудуть до своїх пунктів призначення середині лютого, але ці терміни змінилися через те, що машини ще не встигли пройти процедуру сертифікації. Однак зараз здається, що в “Тойоті” остаточно визначилися з датою релізу “250-го” (або Prado в залежності від ринку збуту).

Згідно з даними видання “BestCarWeb”, офіційний старт продажів нового Land Cruiser 250/Prado в Японії запланований на 18 квітня 2024 року. Якщо цей термін підтвердиться, то позашляховик з’явиться в “країні висхідного сонця” з запізненням в 2 місяці.

У Toyota нарешті визначилися з датою релізу нового Land Cruiser 250/Prado

Цікаво, що дилери компанії досі не отримали інформацію щодо очікуваних цін на новий Prado.

Ця інформація є секретною до сих пір і в керівництві Toyota обіцяють розкрити її за тиждень до виходу позашляховика в продаж, орієнтовно 11 квітня.

У Toyota нарешті визначилися з датою релізу нового Land Cruiser 250/Prado

Нагадаємо, що прем’єра нового покоління Toyota Land Cruiser 250/Prado відбулася в середині минулого року, а вже в листопаді перекупники почали пропонувати цю модель для покупців у різних країнах, навіть не дивлячись на те, що офіційні продажі ще не розпочалися ні в Китаї, ні в США (там вони розпочнуться лише ближче до літа).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: