Тюнери допрацювали бюджетний кросовер Volvo EX30, зробивши його агресивнішим

Підпишись на нас:

Німецьке тюнінг-ательє Heico Sportiv допрацювало електрокар Volvo EX30 2024 року. Компанія не стала змінювати технічні характеристики шведської моделі, обмежившись лише переглядом її дизайну. В результаті автомобіль став виглядати більш агресивно і стильно.

Подробиці

Так, шведському електричному паркетнику дістався новий аеродинамічний обвіс. Він охоплює накладки на передній і задній бампери, а також пороги. Крім того, на кормі з’явилася імітація масивного дифузора. Передбачено також вставки в повітрозабірники під оптикою. Автомобіль “взутий” у нові 21-дюймові 5-спицеві легкосплавні диски, які доступні в різних варіантах колірного оформлення.

Тюнери з Heico Sportiv допрацювали кросовер Volvo EX30, зробивши його агресивнішим

З технічних змін можна виділити хіба що встановлення нових пружин, завдяки яким дорожній просвіт кросовера зменшився на 30 мм. Також можна буде замовити проставки для нових коліс, які розширюють колію. Силовий агрегат автомобіля залишився колишнім. Так, версія з двома електромоторами видає 428 к.с. потужності при 543 Н*м крутного моменту, даючи змогу розганятися до 100 км/год за 3,6 секунд.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: