Продається лімузин схожий на Bugatti Veyron, який створений на базі Lincoln 2001 року

Підпишись на нас:

Якщо ви шукаєте унікальний на вигляд лімузин і любите працювати над своїми автомобілями, тоді ця подовжена копія Bugatti Veyron — саме те, що вам потрібно. Проектний автомобіль, створений на базі скромного Lincoln, потребує багато роботи, але принаймні він у робочому стані та має обвіс зі скловолокна.

Подробиці

Розробка почалася з Lincoln Town Car 2001 року, який був повністю розібраний, щоб його можна було переобладнати. Новий кузов зі скловолокна базується на каркасі зі сталевих труб і повторює лінії Veyron, особливо в передній частині, незважаючи на наявність старого доброго двигуна Ford V8 під капотом. По суті, бампер і передні фари намагаються повторити Bugatti Veyron SS.

Лімузин Bugatti Veyron репліка

Колісна база набагато довша, ніж у Bugatti, а бічні повітрозабірники повністю заблоковані, але екзотичний вигляд зберігається завдяки 20-дюймовим легкосплавним дискам, переднім дверям у стилі Lambo та великим дверям із крилом чайки на узбіччі. Ззаду двері багажника оформлені під активне заднє антикрило / пневматичні гальма Bugatti Veyron.

Інтер’єр потребує набагато більше роботи, ніж екстер’єр, оскільки шкіряні сидіння оригінального Town Car навіть не прикручені до підлоги, але подвійний кондиціонер все ще працює.

Лімузин Bugatti Veyron репліка Лімузин Bugatti Veyron репліка

За словами продавця, проектний автомобіль простояв у такому недобудованому стані три роки, але двигун завівся нормально після того, як отримав нову батарею та свіже паливо.

Лімузин Bugatti Veyron репліка

Репліка виставлена ​​на eBay за 25 тисяч доларів, що, за словами продавця, «набагато менше», ніж вартість її частин. Якщо говорити точніше:

  • автомобіль-донор нібито коштував 9 тисяч доларів;
  • ще 10 тисяч доларів було витрачено на обвіс зі скловолокна;
  • 5 тисяч доларів на двері Lambo;
  • 4 тисячі доларів на двері типу “крило чайки”;
  • 4 тисячі доларів на капот і багажник;
  • 2 тисячі доларів на лобове скло.

Це все без урахування праці і витраченого часу. Тим не менш, новий власник повинен бути готовий інвестувати ще більше грошей і часу, щоб лімузин був готовий до експлуатації.

Хоча ніхто не буде настільки божевільним, щоб пожертвувати справжнім Bugatti, щоб зробити лімузин, копія може бути досить переконливою, якщо обвіс має правильні пропорції та деталі зроблені правильно. Це підтверджується фотографією іншого автомобіля, пофарбованого в чорний колір, який включено до списку та показує, як проект міг би виглядати, якщо б він був завершений.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: