Найменший і найдешевший кросовер Ford: інсайдери показали, який вигляд він матиме

Підпишись на нас:

В Ford зрозуміли, що для успіху на сучасному ринку автомобілів необхідно не лише слідувати потоку, а й створювати власні течії. Після невдачі з EcoSport компанія взяла курс на створення чогось зовсім нового – субкомпактного кросовера, який обіцяє вийти на ринок розкішною мініатюрною фігурою.

Подробиці

За новим дизайном, що засвідчується індійським патентом, ховаються вражаючі деталі: харизматичний перед зі світлодіодними денними ходовими вогнями, що навіть для своєї мініатюрності відзначаються великим характером, та фари вертикальної форми, вплетені в бампер. Спортивний дотик дають чорні облицювання колісних арок, які підкреслюють стриману елегантність цього малюка.

Найменший і найдешевший кросовер Ford: інсайдери показали, який вигляд він матиме

Навіть якщо деталі задньої частини ще залишаються таємницею, не варто сумніватися у їхній привабливості. Очікується, що вони будуть схожі на дизайн Everest і Explorer, що гарантує спокусливий вигляд і позаду.

Щодо технічної частини – з’явилися чутки про використання 1.5-літрового 4-циліндрового бензинового двигуна з турбонаддувом або, можливо, навіть з’явиться варіант з дизельною установкою. Платформа для автомобіля буде вибрана VX-772. На межі конкурентного ринку, де такі гіганти, як Hyundai, Kia, Toyota і Honda, заявляються про себе все гучніше, Ford має намір віддати свій власний внесок.

Очікується, що офіційний анонс цього нового “паркетника” відбудеться вже найближчими місяцями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: