Експерт назвав вживаний мінівен Toyota, який кращий за RAV4

Підпишись на нас:

Обираючи японський автомобіль з пробігом мало хто замислюється про купівлю Toyota Venza, незважаючи на те, що саме ця модель не позбавлена низки незаперечних переваг. Наприклад, Венза істотно дешевша за своїх конкурентів через “нерозкрученість”.

Подробиці

По-перше, на українській “вторинці” Toyota Venza зі скрученим пробігом трапляється набагато рідше за інші моделі аналогічного сегмента. Вся справа в тій же непопулярності. Відповідно, у майбутнього власника знижуються шанси купити машину з «кримінальним» минулим.

Автоексперт розповів, як обрати найкращу Toyota Venza з пробігом за ціною популярного RAV4

По-друге, на ринку більш поширені версії з повним приводом, однак, за бажання можна знайти Вензу і з ведучими передніми колесами. Чого не сказати про двигун. “Японець” оснащується безальтернативним агрегатом на 2,7 літра без наддуву. Його потужність становить 185 сил, а за правильного догляду ресурс сягає 300 тисяч км. У парі доступний класичний і дуже надійний “автомат”.

По-третє, в Україні найбільшої популярності набула комплектація Prestige, яка славиться своїм багатим списком обладнання. До нього увійшли величезна кількість електронних систем і помічників, панорама з люком тощо. У підсумку, уживана Toyota Venza виглядає набагато виграшніше за той же RAV4, перебуваючи з останнім в одному ціновому сегменті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: