Новий хетчбек Peugeot E-205 кине виклик колись популярному Renault 5

Підпишись на нас:

На хвилі ретро-стилю, Peugeot готується відкрити нову сторінку в історії автомобільного дизайну. Відповідно до власних традицій та спадщини, французький автовиробник вирішив віддати шану своєму співземляку Renault, випустивши електричний хетчбек, заснований на легендарному моделі Renault 5. Новинка вже отримала ім’я E-205 і обіцяє відновити дух 80-х років минулого століття, проте в сучасному електричному обрамленні.

Подробиці

За словами журналістів порталу “Automobile-Magazine”, E-205 буде чистим виявом естетики свого предка, але з сучасними технологіями та функціоналом. Ретро-риси кузова доповняться сучасними елементами, що забезпечать гармонійний баланс між класичним та інноваційним дизайном.

Новий хетчбек Peugeot E-205 кине виклик Renault 5

Зберігаючи компактні габарити, E-205 обіцяє конкурувати з Renault 5, забезпечуючи комфортну та зручну їзду. Хоча деталі щодо запасу ходу та потужності залишаються поки що під питанням, відомо, що модель буде базуватися на платформі головного концерну Stellantis, що гарантує якість та надійність.

Новий хетчбек Peugeot E-205 кине виклик Renault 5

Прем’єра очікується протягом наступних декількох років, коли E-205 збере пальми першості в сегменті ретро-електромобілів і зробить новий крок у розвитку зеленої мобільності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: