Mazda збирається представити свій найпрестижніший кросовер: конкурент Audi Q7 і BMW X5

Підпишись на нас:

Мазда, відома своєю майстерністю в автомобільній індустрії, невдовзі збирається засвітити свою нову зірку на небосхилі кросоверів – CX80. Стрімко впливаючи на автомобільний ринок, компанія робить стратегічний крок до статусу повноцінного преміум-бренду.

Подробиці

За інформацією видання “BestCarWeb”, вже цього літа планується велике розкриття цього кросовера, з офіційним початком продажів у осінній період. Користуючись передовою задньопривідною платформою, CX80 продовжить традицію Mazda в сегменті SUV, обіцяючи незрівнянний комфорт і ефективність.

Плануючи випуск у форматі з трьома рядами сидінь, Mazda відкриває широкі можливості для персоналізації, дозволяючи покупцям обирати найбільш підходящий варіант.

Найпрестижніший кросовер Mazda з'явиться цього року

Довжина кросовера буде біля 5 метрів, а колісна база розшириться до 3 метрів. Під капотом CX80 працюватимуть мотори, які вже зарекомендували себе в моделі CX-60, включаючи 2,5-літровий бензиновий агрегат із гібридною версією, а також 3,3-літровий турбодизель, оснащений стартер-генератором.

Завдяки 8-діапазонній автоматичній коробці передач, яка співпрацюватиме із заднім або повним приводом, CX80 обіцяє надзвичайну динаміку та контроль навіть у найекстремальніших умовах.

Мазда CX80 вже заздалегідь кидає виклик преміальним конкурентам, таким як Audi Q7, BMW X5 і Volvo XC90, готова завоювати серця автолюбителів своєю бездоганною якістю та стилем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: