Експерт назвав найбільш ненадійні моделі Mitsubishi і перерахував їхні слабкі місця

Підпишись на нас:

Продукція японського автовиробника Mitsubishi завжди добре продавалася в Україні. Насамперед, наші співвітчизники цінували її за високу якість і надійність. Однак з’ясувалося, що далеко не всі моделі компанії потрапляють під ці критерії. Про найбільш “проблемні” автомобілі розповів топ-менеджер автомобільного маркетплейса Fresh Євген Житнухін.

Подробиці

По-перше експерт виділив модель, ремонт якої завжди обходиться занадто дорого. Нею став Mitsubishi Lancer дев’ятого покоління. Незважаючи на свій статус, він зазвичай розоряє своїх власників. По-перше, у такого Лансера кузов схильний до корозії, а, по-друге, в нього часто виникають перебої в роботі дросельної заслінки та розподільчого валу.

Автоексперт розповів про найбільш ненадійні моделі від Mitsubishi і перерахував їхні слабкі місця

Також Житнухін порадив з обережністю купувати і японський пікап Mitsubishi L200. У цього популярного позашляховика вкрай швидко зношуються гальмівні колодки. У підсумку, власники скаржаться, що їхню заміну доводиться проводити кожні 30 – 35 тисяч км пробігу, що істотно збільшує витрати на утримання автомобіля.

Одночасно з найневдалішими моделями від компанії Mitsubishi, експерт назвав і найнадійніші автомобілі, які рекомендовані до купівлі навіть на вторинному ринку. Так, Житнухін закликав придивитися до позашляховика Pajero, а також кросоверів ASX і Outlander. Як правило, вони не доставляють проблем своїм власникам і служать їм довгі роки без єдиного капремонту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: