Новий кросовер Hyundai видає 500 к.с., але його буде складно купити

Підпишись на нас:

На автосалоні, що завершився нещодавно і проходив у Нью-Йорку, Genesis представив новий суббренд Magma. Під нього вона планує перевести всі свої “заряджені” автомобілі. Зараз з’явилися перші подробиці про дебютну модель, яка поповнить нову лінійку. Йдеться про “заряджений” Genesis G80 Magma 2025 року. Седан вирізняється завидними характеристиками, але його буде складно купити.

Подробиці

Останнє зумовлено двома причинами. Насамперед, корейська компанія має намір випустити тільки 20 екземплярів цього седана. Усі автомобілі будуть відправлені покупцям із Близького Сходу. Тобто Genesis G80 Magma є ексклюзивною моделлю. Чи буде корейський виробник поставляти автомобіль в інші країни, поки невідомо.

Ця новинка від Hyundai видає 500 к.с., але її складно купити: розкрито деталі про новий Genesis G80 Magma

Зате компанія розкрила характеристики своєї новинки. Так, седан отримав агрегат, який забезпечує 500 к.с. потужності. Разом з тим, тип двигуна ще не розкрито. Представлений седан, як і інші автомобілі лінійки Magma, виділяється помаранчевим кольором кузова. Інші зміни виробник вносити не став.

Ця новинка від Hyundai видає 500 к.с., але її складно купити: розкрито деталі про новий Genesis G80 Magma

Судячи з інформації, що надходить, першою серійною моделлю нової лінійки стане кросовер GV60 Magma. До них має6 приєднатися ще один седан і купеподібний паркетник. Але і вони, можливо, будуть ексклюзивними моделями, призначеним для близькосхідного ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: