Навіть в НАТО немає такого: український студент створив найзахищеніший бронеавтомобіль

Підпишись на нас:

Винаходи українців вже неодноразово рятували життя українським бійцям. Тому це мотивує наших громадян створювати нові та нові механізми, котрі будуть наближати нашу Перемогу.

Студент Київського політехнічного інституту Артем Ющук разом з однодумцями працював над створенням
прототипу бронеавтомобіля. Техніка отримала високий рівень захисту, котрий навіть перевершує класичні українські “Козаки” та “Новатори”. І хоча ця розробка аматораська, але це не завадило їй пройти випробування за стандартами НАТО.

Навіть в НАТО немає такого: український студент створив найзахищеніший  бронеавтомобіль

Над розробкою автомобіля працювала компанія Inguar Defence. Юні інженери створили власне шасі, здатне тримати захист рівня STANAG 3. Завдяки посиленій броні бронеавтомобіль здатен витримати влучання 7,62-міліметрових бронебійних куль, уламків від 155-міліметрового снаряда та підрив на протитанковій міні. Дані результати є сенсаційними, адже до цього жодна українська компанія не дала таких високих показників.

Бронеавтомобіль отримав шини укріплені технологією run-flat, яка дозволяє машині рухатися навіть після прострілу коліс. У салоні встановлені протимінні сидіння, системи пожежогасіння та фільтрації повітря на випадок хімічної атаки.

У разі, якщо бронеавтомобіль відправиться на серійне виробництво, то його ціна буде складати 16 млн грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: