В Україні можна купити електромобіль BYD всього за 576 000 грн: з сервісом і тест-драйвом

Підпишись на нас:

Електричні автомобілі BYD — втілення технологічних інновацій, ексклюзивний та науковий підхід до розробок, безпека та бездоганний стиль кожної моделі. Build Your Dreams, що в перекладі означає «Побудуй свої мрії». Найбільший китайський автоконцерн стовідсотково відповідає назві бренду.

Електромобілі BYD у 2023 році зробили квантовий стрибок, бо показники продажів виросли на 72,8%. Власниками стали понад 1,5 млн покупців. Разом з компанією L.Riker українські водії також отримали можливість стати частиною китайського автопрому, а разом з тим: кваліфіковане консультування щодо вибору та придбання електрокарів, юридичний супровід на всіх етапах співпраці та технічну підтримку. Разом з L.Riker так легко стати власником інноваційного BYD.

Постійне вдосконалення BYD

Автоконцерн працює на результат. В інтересах компанії стати світовим лідером, а для цього потрібно завоювати ринок Tesla. Чи треба казати про те, що буквально 3 місяці назад стало відомо: BYD вийшов на перше місце. Китайський виробник став беззаперечним лідером в цьому сегменті. Для цього проводиться робота по всіх напрямках. Зокрема, стратегія розвитку полягає в розширенні модельної лінійки, яка продовжуватиме поповнюватися люксовими електрокарами.

BYD Yuan Pro
BYD Yuan Pro

BYD вміє вражати та робить все задля безпеки та комфорту водія, пасажирів. Наукова база — одна з найсильніших рис китайського виробника. Майже кожна деталь автомобілів унікальна. До речі, батареї для них також виробляють на потужностях автоконцерну. В електрокарах інтегровано багато ексклюзивностей, наприклад:

  • фари з інтелектуальним асистентом дальнього та ближнього світла;
  • батареї, які не піддаються деградації від дії підвищених температур та є негорючими (нульовий ризик пожежі);
  • система панорамного огляду для паркування, зокрема, автоматичне та електронне;
  • система контролю динаміки VDC при поворотах та зміні напрямку руху;
  • система очищення повітря PM 2.5;
  • безключовий доступ до авто через картку NFC або смартфон та ін.

Ці та інші функції, системи та інновації доступні в основній кількості машин від китайського виробника, але на цьому ніхто не збирається зупинятися. Технологічність завжди на першому місці. Тому в нових преміальних моделях можна побачити унікальні можливості: розворот майже на місці на 360 градусів та подолання водойм глибиною до 1 м.

BYD Seagull
BYD Seagull

Автоконцерн BYD веде активну наукову діяльність та її результати втілює у вигляді екологічно безпечних та досконалих машин. Збереження довкілля — головна мета. Це прагнення реалізоване в нульових показниках викидів CO2.

Переваги вибору та придбання BYD в салоні електромобілів L.Riker

Довіра, надійність, кваліфікований підхід та допомога від моменту вибору до передачі авто з супровідними документами — це співпраця, для якої характерна прозорість, чесність та бажання надати клієнтам найкращий сервіс. Електромобілі від салону L.Riker проходять двоетапну перевірку: спочатку в Китаї та після прибуття до України. Це гарантує досконалий стан авто, яке отримує клієнт.

В онлайн-каталозі L.Riker представлено майже два десятки автомобілів BYD. Це популярні моделі з запасом ходу від 401 до 730 км. Потужні батареї, вибір комплектації, стильні кольори кузовів, бездоганний стан з повною передпродажною підготовкою та сервісом. В каталозі подана детальна інформація по кожній моделі: опис, технічні характеристики, фото.

BYD Song L
BYD Song L

Серед переваг співпраці з L.Riker варто зазначити наявність шоуруму. Можна на місці поспілкуватися не просто з консультантами, а експертами, бо команда салону є прихильниками та досвідченими водіями електрокарів. Варто відзначити також такі переваги:

  • велика кількість авто в наявності та під замовлення;
  • допомога з запчастинами;
  • індивідуальний підбір аксесуарів;
  • фіксовані ціни при замовленні;
  • сервісна підтримка та партнерське СТО.

В L.Riker знають абсолютно все про електрокари з Китаю. Саме тому біля салону встановлено зарядну станцію. На ній без жодних перехідників можна зарядити китайський електрокар.

Якщо ви прагнете стати власником, але маєте певні сумніви, їх легко подолати. Замовте послугу «Тест-драйв на виклик». Машину буде доставлено на вказану вами адресу, щоб ви спробували та переконалися в досконалості. Хто тестив BYD, залишається при думці, що це авто потрібно придбати без жодних вагань. З компанією L.Riker це легко реалізувати та стати на шлях електротяги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: